Dildoblåtira | Fyllebilder (som inte är så fina)

Fyllebilder (som inte är så fina)

Annons

Dildoblåtira

Detta skedde en gång i min ungdom, när jag var betydligt mer oförstörd än jag är nu.

Jag och cirka 20 killar runt 18 år, var nere i Hamburg på “fotbollsresa” tillsammans med våra tre tränare.

Två av tränarna var helt reko, men den tredje var väldigt hårt hållen hemma. Varje gång vi skulle någonstans så skulle han bli drängfull.

Så kom det sig så att vi var i Hamburg och skulle spela vänskapsmatch och vi hade stränga förhållningsregler att uppföra oss i stadens nattliv. Det gjorde vi inte…

MEN, tränaren som hade det svårt hemma lyckades bäst av alla. Vi hade alla strålat samman vid en klubb vid Reeperbahn och vi unga var helt till oss av upphetsning. Bara tanken på nakna kvinnokroppar gjorde oss berusade, men mest taggad var den beryktade tränaren, som vid det här laget stapplade omkring som en A-lagare.

Vi tog oss i alla fall förbi dörrvaktsnegern och väl inne så öppnade sig en värld av lust och lättja för oss. Det fanns nakna kvinnor från golv till tak och alla verkade precis lika kåta.

I mitten av lokalen pågick en intensiv dildoshow, innehållande en välbyggd brazilianska och stor svart dildo, som hon verkade gilla.

Tränaren, som inte kunde kontrollera sina lustar, var tvungen att närma sig detta lilla kåtluder, som i hans ögon, fanns där bara för hans skull.

Vid första beröring så undvek hon bara hans intima närmanden lite snyggt, men andra gången så kände hon troligen att hon behövde bevisa en poäng, vilket hon även gjorde, genom att dra ut den hala onanipålen ur härligheten och ge tränaren en rejäl smäll över tinningen.

Morgonen efter, vid frukosten, såg han ut att ha blivit överkörd av ett godståg. Trots detta höll han god min, med den största blåtira jag någonsin sett.

//En dryg jävel

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats