Spya på ryggen | Fyllebilder (som inte är så fina)

Fyllebilder (som inte är så fina)

Annons

Spya på ryggen

Detta skedde under en tid när jag av olika anledningar levde i en värld av förakt, förnedring och allmän misär.

Under ett antal månader hade jag jagat en tight liten brunett med en uppsättning kärlekspåsar, som jag kunnat sälja valfri testikel för att få spela boule med.

Kvällen hade så infunnit sig och jag hade lyckats få med mig denna stupfulla lilla varelse in i ett undanskymt utrymme, i tron att en ursinnig älskog skulle utspela sig.

Men som vi alla vet så är ett överdrivet alkoholintag sällan ett afrodisiakum, så efter lite tafatt hångel och ett stönande läte som påminde mer om “låt mig få sova” än om “knulla skiten ur mig” så bestämde jag mig för att sätta lite fart på situationen.

Med sliddjuret fortfarande ståendes mot väggen så begav jag mig av mot de lite mer sydligare regionerna, i hopp om att en viss fukta skulle uppstå

Snacka om att jag fick min önskan uppfylld i det avseendet, när jag minuten senare, i ett ivrigt lapande, först hör ett hulkande ljud och sen känner en varm ström av maginnehåll som träffar mitt nackhår och sen rinner nedför min skjortkrage och vidare ned på ryggen.

Sekunden senare hör jag “du kan sluta nu” varvid slynan avlägsnar sig helt oförläget och stapplar tillbaka ut i verkligheten…

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats