Saker som händer på krogen, som man inte vill ska hända. | Fyllebilder (som inte är så fina)

Fyllebilder (som inte är så fina)

Annons

Saker som händer på krogen, som man inte vill ska hända.

Det där med att vara full tillsammans med folk som du nästan känner är lite speciellt. Vad som än händer så samtalas det alltid om. Du gör bort dig, du ser konstig ut eller säger något konstigt och alltid är det någon som minns. Själv minns jag sällan sådant. På krogen gör man alltid något konstigt, som att gå på damernas, knuffas med den biffigaste i barkön eller som jag, kissar i handfatet. En vän till mig har en förmåga att klappa alla som är kortare än honom på huvudet, som man gör med barn. En annan vän är alltid så nervös över att inte komma in på krogen då han kanske är för full, vilket resulterar i att han ser ut som en staty ståendes i krogkön med blicken fäst i fjärran. Fulare kan man inte bli.

En flickvän jag hade ville alltid ha sex på toaletten när vi var på krogen, på grund av detta blev jag ersättningskyldig till två spruckna toaletter och det gav mig även en lättare hjärnskakning.

Vad kännetecknas dina krogbesök av?

540362_498333260194305_1837139037_n

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats